Publikum

Af hjertet tak til de mange der fandt vej til vores koncerter i 2021 og 2022
Tak for alle fotos og varme ord!

Bornholms Tidende 14/12 2021 skrev:

Sct. Klemens Kirke var lørdag rammen om årets julekoncert med Andrea Pellegrini og LiveStrings: ”Julen har Englelyd”. Godt 100 fandt vej til kirken trods småglatte veje og coronabekymringer, oplyser Irene Dunker i en mail til redaktionen, som fortsætter:

Efter velkomst kom solisten og de fire musikere spillende ind i kirken med julens toner, idet tændte julelys og julestjerner var en flot ramme som optakt til koncerten.

”Og det skete i de dage… ”

Sådan begyndte mezzosopran Andrea Pellegrini at fortælle og gjorde dermed juleevangeliet nærværende; vi vandrede med Josef og Maria gennem tornene mod Betlehem, besøgte hyrderne på marken, så barnet i krybben og blev ophøjet af englenes sang. Vi hørte musik fra Bachs Juleoratoriums fortryllende, virtuose arier over romantikkens store vingefang til musik af i dag. Vi var med i vores kæreste julesange og -salmer og hørte julemusik fra andre verdenshjørner. Vi sang med på ”Barn Jesus i en krybbe lå” og naturligvis ”Julen har Englelyd”, fortæller Irene Dunker.

Kvartetten bestod af Karen Johanne Pedersen (violin), Benedicte Damgård (violin), Deanna Said (bratsch) og Live Johansson (cello), og den leverede også rene musikalske indslag, som gav stor applaus.